Sälja böcker till oss
Antikvariatet i Rölle

Sälja böcker till

antikvariat

Vi köper böcker - och allt annat tryckt material. Dom flesta tänker inte på det, men gamla kartor, bruksanvisningar, turistbroschyrer och reklam från far och farfars tid är i dag historiska dokument som vi gärna köper. "Skräp i lådorna" är ofta mer värt än dom fina bokbanden som står på hedersplats i bokhyllan.


Ofta handlar det om ett dödsbo. Vi har över 20 års erfarenhet av att gå igenom material i dödsbon och vi arbetar diskret och respektfullt. Med vår erfarenhet kan vi garantera en marknadsmässig värdering.


Innan vi kommer och värderar er samling är det nödvändigt att ni pcockat ut de böcker ni själva vill behålla. Efter en genongång lämnar vi ett bud på hela samlingen.


Städa inte innan vi fått värdera det ni har. All städning gör att ömtåligt material kan skadas eller att värdefullt material slängs av misstag. Vi behöver ingen hjälp med att sortera det som finns i hyllor och skåp, vi är proffs på detta! Genom åren har vi varit i många hem där ambitiösa människor av okunnighet kasserat det mest värdefulla dom haft. Bli inte en av dessa besvikna människor.


Det spelar alltså ingen roll om hemmet är dammigt eller stökigt, genom åren har vi sett det mesta. Det är dock en förutsättning att hela hemmet varit helt rökfritt. För en inomhusrökares böcker finns ingen pardon, dom hör hemma på återvinningen.


Om vi kommer överens om vad vi vill köpa får ni betalt direkt, kontant eller med swish. Vi skriver ett kvitto på affären.


Vårt fokus ligger på facklitteratur och vi köper allt tryckt material inom de flesta ämnesområden. Vi är mest intresserade av konst, arkitektur och konsthantverk, historia och religion, topografi/hembygdsböcker, järnväg, flyg och nautika.


Vi finns på landsbygden utanför Borås och har inköpare i Stockholm och Göteborg. Vi kan vara intresserade av större boksamlingar i hela mellansverige.


Ni är välkomna att ringa till oss på 033-27 71 57 eller att skicka ett meddelande här nedan.

 
Jag vill sälja en boksamling
Jag har en annan fråga
 
 
 
Jag vill att ni ringer upp mig